![]() |
Rozstanie - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Rozstanie (/thread-2183.html) |
Rozstanie - male_p - 2008-07-29 20:42:25 Wiatr zerwał ostatnie liście z drzew, w listopadowy mokry dzień, ostatni raz idę ta drogą przez park przemykam się jak cień dzisiaj powiedziałaś âTo koniec jużâ, twe łzy płynęły wraz z deszczem, za oknem wieczór też smucił się, spójrz na mnie ostatni raz jeszcze .. zły los dał o sobie znać, miłość rozpierzchła się we mgle, nie tracić nadziei dzisiaj chcę, bo na tym świecie nie jest źle, wspomnienia wciąż przewijają się, gdy leżę w domu na łóżku, sen uciekł wystraszony niczym kot, chciałbym być z tobą Okruszku, sto myśli mąci spokój mój, smutek wciąż daje o sobie znać, łzy płyną znów po mojej twarzy, deszcz nie przestaje za oknem grać .. - Ginsana - 2008-08-02 18:02:41 hmmm...rozstania są tak tragicznie, a u Ciebie tak delikatnie napisane.... - Mikoku - 2008-08-02 18:15:40 scenariusz z życia wzęty, real na maxa pięknie to ujołeś. ;-) - wanda - 2008-08-02 21:49:06 Tak ładnie napisałeś ..mój okruszku..śliczny wiersz.. |