Kamilu 100 lat! - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Życzenia (/forum-38.html) +--- Wątek: Kamilu 100 lat! (/thread-2172.html) |
- wanda - 2008-08-01 22:22:53 Cudownych dni, pogody i mocy ducha, zdrowia i natchnienia w pisaniu wierszy, spełnienia marzeń. - Guest - 2008-08-01 22:26:49 [center]Dziś Twojego święta pora, Już od rana wielki ruch, Stań przed lustrem, wciągnij brzuch! Jeśli nie chcesz się stresować, Musisz ostro zabalować! Życzę Aby wszystkie fajne dni W żółwim tempie upływały, By co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały By nigdy nie było porannej pobudki I wiał wiatr co rozwiewa smutki KAMILU wszystkiego naj naj najlepszego i STO LAT STO LAT [/center] - Dopota - 2008-08-01 22:48:50 Chłop chłopu to zdrowia i... - misery - 2008-08-01 23:02:41 ...lepiej nie będę usiłowala zrymować Ci życzeń więc napiszę tylko: życzę Ci, abyś zachwycał się każdym dniem, każdą chwilą i...spełnienia marzeń, oczwiście :mrgreen: z serca kamilowi - zbigniew - 2008-08-01 23:02:53 [center] Dla Kamila Wiesz, że wszystko kiedyś się zaczyna Przynosi najpierw uśmiech i łzy A w epicentrum tego kruszyna Którą kiedyś byłeś i ty Mijają dni , lata płyną Rosną z Tobą nadzieje i troski By w Twym sercu na zawsze pozostał Twoich rodziców obraz boski To nie jest ważne, że bolało Matczyne serce, było przy Tobie Dziś znasz cenę tego trudu Bo wychowujesz też dzieci swoje I całym sercem w dniu swych urodzin Łączysz się myślą z bliskimi swymi Nasz tez dostrzeżesz w ich gronie Bo jesteśmy z Tobą razem z nimi Dzisiaj więc pozwól Kamilu drogi Że Ci prześlemy bukiet serdeczny Abyś sto lat nam chłopie dożył Mając na ustach uśmiech słoneczny zbigniew [/center] - Ginsana - 2008-08-02 09:04:32 Drogi Kamilu Ja życzę Ci wszystkie naj....naj....naj.... w każdym temacie I wreszcie mam okazje Cię wycałować, a Ty nie możesz się bronic - Mikoku - 2008-08-02 17:45:26 [glow=red]Radości o poranku, uśmiechu za dnia, a noce niech będą upojne każdego dnia.... NIECH ŻYJE NAM KAMILEK 150 LAT[/glow] pozdrawiam serdecznie - zbigniew - 2008-08-02 19:38:38 Super myślałem, że to tylko dział składania życzeń a nie dodatkowo stanowisko d/s statyki, dzięki czemu czuję się jak na plaży nudystów , gdzie chodzi jakiś facio i oblicza ile razy kto ściągnął ;-) :rotfl: - Kamil Rousseau - 2008-08-04 07:17:29 Dziękuję Wszystkim za pamięć i życzenia. Jest mi niezmiernie miło- n i e z m i i e r n i e! Nie wiedziałem że tu tyle życzeń ....ale tez i nie wiedziałem ze życzenia można znaleść w HP. Dzięki Ninie która mnie zrugała przeleciałem WSZYSTKIE!!! okienka na portalu i dzuięki twemu mogę Wam podziękować. Przepraszam za gapiostwo, a Wam dziękuję za pamięć. No i Gin dziękuję za siarczysty>? pocałunek, aby był takze i namiętny...ale czy ja mogę o taki :oops: - Ginsana - 2008-08-04 18:26:52 Kamilu....jaki tam siarczysty :oops: namiętny bardzo, tylko ten gif taki no tego eeee...no takie gabaryty troszkę za wielkie :lol: - teemoore - 2008-08-04 18:32:45 Wiem wiem. Spóżniłem się. Ale co sięodwlecze... Wszystkiego co NAJ Kamilu - SzaryWilk - 2008-08-06 13:29:43 jak zawsze spozniony Kamilu wszystkiego najlepszego i weny, której jak widzę i tak nie brakuje Robert |