Żar słońca przenika ... - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Żar słońca przenika ... (/thread-2115.html) |
Żar słońca przenika ... - Mikoku - 2008-08-09 18:57:18 Żar słońca przenika przez okiennice, powoli dociera i rozgrzewa moje lico, pojawia się uśmiech i zadowolenie, więc nie jestem sama w tej przestrzeni. Czuję promień opuszkami palców, ciepło rozbudzające zmysły do życia, radość przepełniająca moją duszę, ja żyję! A to jest najcudowniejsze. Stojąc nad przepaścią bytu i niebytu, wyborów mogłabym dokonywać wielu, rozkoszuję się naturalnym ciepłem doceniam jak wiele dla mnie czynisz dając mi kolejną szansę na nowe życie. Bo kiedy powracasz z krętej drogi, życie jest czarodziejską kulą, w której nie każdy może dostrzec siebie w odmienionej przestrzeni. - norbertus - 2008-08-10 00:21:27 Przestrzeń czas i słońce jak zegar słoneczny w którym zostalismy zatrzymani. Pieknie . Czuje klimat . Pozdrawiam - Mikoku - 2008-08-10 09:00:38 Bardzo Wam dziękuję za dar słowa i chęć przystani przy moim wierszu... - Ginsana - 2008-08-24 12:44:08 Mireczko lubie Twoje wiersze tyle radości i optymizmu w nich Re: Żar słońca przenika ... - Kamil Rousseau - 2008-08-26 11:24:29 Mikoku napisał(a):Żar słońca przenika przez okiennice, zaznaczyłem pięknre momenty wiersza...a słowa: "ja żyję! A to jest najcudowniejsze." do tej pory dźwieczą mi w uszach |