Maciusiu kochany - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Maciusiu kochany (/thread-2036.html) |
Maciusiu kochany - zbigniew - 2008-08-30 16:02:05 Maciusiu Kochany - - - - - - - - - - - - - - - - Zobacz słoneczko świeci dziś Uśmiecha się pluszowy miś Lokomotywka i samochody Żwawo ruszają z sobą w zawody Chętnie Cię wezmą w daleką drogę Ale zapewnić Ciebie mogę A i mamusię również tatusia Jadą po zdrowie dla Maciusia Więc zbieraj szybko swoje zabawki Dostaniesz buźki od pięknej żabki A My Ci ślemy serdeczne słowa Bo w nich się kluczyk do zdrówka chowa zbigniew - male_p - 2008-08-31 22:16:13 Napiszmy dla nich więcej wierszy .... by było im raźniej a szczególnie Maciusiowi .. RE: Maciusiu kochany - anja - 2010-08-16 06:43:57 Od dawna chcę napisać coś dla dzieci, ale jakoś nie mam weny. Dziecko to wymagający odbiorca. RE: Maciusiu kochany - meg04 - 2010-08-18 19:56:15 Może już do tej pory Maciuś jak rybka zdrowy, przecież dwa lata zeszło jak z bata strzelić. Więc pozdrowionka i rośnij zdrowo, mama poczyta i to, i owo. |