Jak żyć - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: W Rymie i w Bieli (/forum-16.html) +--- Wątek: Jak żyć (/thread-2031.html) |
- Interpelacja - 2008-09-01 19:42:06 Pięknie Ewetko... - naprawdę cudownie Ja wiersz przeczytałam i na swoją nutę spróbowałam.. Łatwo powiedzieć kocham.... Usta wypowiedzą wszyściutko Łatwo powiedzieć wierzę.... Lecz wierzyć tylko słabiutko Łatwo powiedzieć kocham... A nową nadzieją żyć króciutko Usta wypowiedzą każde słowa Lecz osoba na miłość musi być gotowa Zaufać bezgranicznie każdy się obawia Czasem serce kochać odmawia.... Głęboką pustką się to przejawia A życie się odbarwia, wyjaławia Lecz nikt nie lubi żyć w samotności Każdy stworzony jest do miłości I gdy wreszcie zaufać komuś spróbuje Oddać całego siebie się zdecyduje Przemiana z dnia na dzień się dokonuje Lecz ...Jak trudno naprawdę kochać wtedy się okazuje - Interpelacja - 2008-09-01 22:28:43 Dzięki Ninoczko, myślałam, jak napisała Ewetka o następnej próbie... ale przeoczyłam... Sorry, widać myślenie niezbyt mi wychodzi |