Walka czekającej - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Walka czekającej (/thread-1969.html) |
Walka czekającej - Anna - 2008-09-12 21:17:28 Tak bardzo za Tobą tęsknie Tak bardzo mi Ciebie brak Podłamana, kolejny raz zraniona, psychika zburzona Po raz kolejny szpilka wbita w sam środek serca. Chyba powinnam się przyzwyczaić? Tylko jak to zrobić? Jakoś nie wychodzi Każda chwila mnie pogrąża siedzę samotnie w kąciku dygocząc z zimna zimna obojętności zimna samotności I czekam aż przyjdziesz i ogrzejesz zmarznięte serce które cichutko bije czekając na odrobinę ciepła Wiem że życie nie wygląda kolorowo Ja jednak mimo wszystko poczekam Poczekam na lepsze jutro Jutro z promykiem nadziei Jutro z dłonią zatopioną w twej dłoni Jutro z sercem przy sercu przecież szary to też kolor Najtrudniejsza jest walka z samym sobą - El - 2008-09-13 00:12:31 Powalczyć tzeba z warsztatem - Nina sporo wkleiła do szlifierni - warto poczytać pozdrawiam |