Chandra - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Fabryka brylantów (/forum-24.html) +--- Wątek: Chandra (/thread-1918.html) |
Chandra - czardasz - 2008-09-22 20:01:35 przyszła dzisiaj chandra jesiennym deszczem zawitała oczy zasnuła mgłą smutku na ustach grymas miała Re: Chandra - anja - 2008-09-22 21:49:22 przyszła dzisiaj chandra deszczem zawitała oczy mgłą zasnuła na ustach grymas miała jeszcze nie wyszlifowany ale trochę poprawiłam rytmiczność wiersza - czardasz - 2008-09-23 14:17:21 przyszła dzisiaj chandra deszczem zawitała oczy mgłą zasnuła na ustach grymas miała stoi w korytarzu i zerka czy ją wpuszczę do środka może chce zagrać w berka veto wolę pogłaskać kotka - male_p - 2008-09-23 19:13:41 przyszła dzisiaj chandra deszczem zawitała oczy mgłą zasnuła na ustach grymas miała stoi w korytarzu i zerka czy ją wpuszczę do środka może chce zagrać w berka veto wolę pogłaskać kotka oparta o dzwonek wciąż czeka ostry jazgot wypełnił już ciszę sąsiadom cały czas narzeka pety rzuca w ściany niszę - staszek - 2008-09-24 13:52:31 przyszła dzisiaj do mnie chandra deszczu smutkiem zawitała błękit oczu mgłą zasnuła a na ustach grymas miała w korytarzu stoi zerka czy zaproszę ją do środka może zechce zagrać w berka veto wolę głaskać kotka oparta o dzwonek czeka jazgot już wypełnił ciszę wokół skarży się narzeka pety rzuca w ściany niszę co za dziwny to stan duszy czego męczy mnie niebożę kto przytuli łzy osuszy czy przepędzić ktoś pomoże jest lekarstwo wyznać muszę uśmiech nie tylko w niedzielę dla kobiety nowy ciuszek lub rozmowa z przyjacielem ciuszek cieszy tylko chwilę przyjaciel nie zawsze ma czas jak ją przezwycięzyć mam kiedy siedzi w nas - czardasz - 2008-09-25 08:21:30 i koniec i basta teraz stawiam kawałek ciasta |