Jesienne refleksje ostrożnie - klimakteryjne - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Jesienne refleksje ostrożnie - klimakteryjne (/thread-1894.html) |
Jesienne refleksje ostrożnie - klimakteryjne - Ginsana - 2008-09-27 15:21:32 w lustrze niewyraźne oblicze może to grypa jesienna a może kłębowisko wątpliwości czas malować nowe pejzaże wielobarwne z odcieniami słów czy zdań poczętych niekoniecznie narodzonych zasmakować uczuć i myśli w połączeniach teoretycznych to co stare odkaszlnąć i wypluć zaleganie szkodzi umysłowi detox usunie resztkę toksyn - Ginsana - 2008-09-27 15:58:12 hihih...taki mało wytworny sposób - evionnaz - 2008-09-27 22:02:34 Ginsana napisał(a):czas malować nowe pejzaże Jesienne refleksje ( powiedziałabym) ostrożnie- optymistyczne. Jesień mimo swej nostalgii przemijania ma wiele radosnych kolorów, ciepła i pozytywnych myśli. Piękna fraza.... zdania poczęte, niekoniecznie nienarodzone.... ( a może niekoniecznie narodzone? ) - Ginsana - 2008-09-28 11:59:24 Evionnaz dziękuję masz rację , poprawiłam.Też mi coś tam zgrzytało.Dziękuję za pomoc - czardasz - 2008-09-29 11:03:18 Ginsano mam super herbatke poranny detox - Ginsana - 2008-09-29 19:15:39 czardasz napisał(a):Ginsano mam super herbatke poranny detox herbatki wszak to moja specjalność , ale chętnie wypije w tak miłym towarzystwie - paola - 2008-09-29 22:22:53 Ginsana napisał(a):grypa jesiennażeby tak znaleźć eliksir- takie dwa w jednym zarówno na grypę jak i na te kłębowiska wątpliwości które nas dopadają szczególnie jesienią. Nie dajmy się )) - evionnaz - 2008-10-02 08:16:49 Ginsana napisał(a):Evionnaz dziękuję masz rację , poprawiłam.Cieszę się, że mogłam podpowiedzieć Haha, inzynier się we mnie odezwał! Zastosowałaś tu matematyczne prawo podwójnej negacji - dlatego zgrzytnęło Prawo podwójnej negacji albo prawo podwójnego zaprzeczenia â reguła rachunku zdań, która stwierdza, że zaprzeczenie negacji zdania jest tym samym zdaniem (bardziej formalnie: jest równoważne ze zdaniem wyjściowym). Na przykład, zdanie "nieprawda, że nie pójdę do kina" mówi to samo, co zdanie "pójdę do kina" Sorry za maleńki wykład matematyczny w humanistycznym środowisku Wiersz -SUPER ! - norbertus - 2008-10-02 15:36:38 Przyjąć dzień, przyjąć siebie. Tak oto własnie chodzi. Wtedy jest lepiej. Pozdrawiam - Ginsana - 2008-10-05 10:46:09 evionnaz napisał(a):Ginsana napisał(a):Evionnaz dziękuję masz rację , poprawiłam.Cieszę się, że mogłam podpowiedzieć dziękuję i znowu czegoś nowego się nauczyliśmy matematycznie Klarownie wytłumaczone.Matematyka , jako nauka jest mi raczej obca, a już na pewno jej twierdzenia ;)Instynkt mi mówił , że zgrzyta ....znaczy się podświadomość :| dawała znak o matematyce ? :lol: I tak naprawdę możemy być wdzięczni tym , co czytają i nam takie usterki wyłapują A więc jeszcze raz bardzo dziękuję , czuję się zobowiązana , że tak powiem archaicznie I oczywiście dziękuję Paoli, Ninoczce i Norbertusowi, że znaleźli czas dla mnie i poczytali |