Nie chcesz nigdy ale to nigdy - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Nie chcesz nigdy ale to nigdy (/thread-1870.html) |
Nie chcesz nigdy ale to nigdy - Ginsana - 2008-09-28 18:26:03 czekasz z westchnieniem myśli tańczą kankana zadzierając rąbek samogłosek zmęczone poważnieją â krocząc w rytm muzyki pogrzebowej składając wieniec zapomnienia gasną w obliczu znicza duchy wspomnień pokutnych siadają okrakiem na nagrobku zwalczać czy się poddać może wodą święconą pokropić zawsze w końcu czosnek zostaje przeganiasz odganiasz wyzywasz ciągle natrętnie jak mucha - wracają bumerangiem â parszywy wynalazek - Ginsana - 2008-09-29 20:45:53 nio...nic a nic tak ? - czardasz - 2008-09-30 08:42:35 Nie wiem Ginsano czy ta jesien taka smutna czy tak ogólnie cos nie tak....Nie wiem co napisac w komentarzu bowiem i sama mam zły czas.... - norbertus - 2008-09-30 15:18:15 Chyba nas tak jesiennie przytłoczyło. Pozdrawiam - Ginsana - 2008-10-05 10:39:05 dziękuję za czas mi poświęcony podobno , jak się wyłowi ze wspomnień , to co było najlepsze, wtedy nawet miło sie wspomina.Chociaż osobiście należę do osób, które w pewnych tematach " palą mosty za sobą " , bo i po cóż wracać do czegoś co i tak już nie wróci |