![]() |
Pogodowa chandra? - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Pogodowa chandra? (/thread-1832.html) |
- meg04 - 2008-10-02 22:13:55 jestem ZA ewetki komentarzem, chandrą się nie wykręcaj, wenę uruchom i nad kartką papieru się nie znęcaj - male_p - 2008-10-02 23:41:59 zakopać to możesz topór pióro w dłoni umieści Noniczka co strofami zmysły czytających pieści - Interpelacja - 2008-10-06 07:55:54 Spróbuj z tym draniem co wlazł Ci na plecy wejść w jakiś układ, tak chocby dla hecy niech on nastroju Tobie nie psuje Ty pisz wiersz a on niech rymy odnajduje - Interpelacja - 2008-10-06 09:17:38 wystarczy Aguś odrobina Twego uroku i drań z pewnością już będzie w szoku - Maryla - 2008-10-06 11:23:29 Na takiego drania, co siły odbiera, potrzebne Ci Nino ciepłe przytulenia pełne skowronkowych lotów ku radości aby słońce mogło w sercu Twym zagościć a jeżeli brakuje tej słodkiej bliskości trzeba znaleźć furtkę inną do radości⦠Wiem, że to pozory, nie ma głębszych treści âzmylić przeciwnikaâ - zapewne tam zmieścisz - Interpelacja - 2008-10-06 17:03:55 Witaj Marylo, bo jeszcze się chyba nie znamy... ale świetny wiersz i debiut - Ginsana - 2008-10-06 18:02:39 nie mam ochoty brać pióra do ręki by pisać jeszcze === wiadomo że do ręki ![]() łapie jesienna depresja komu i na co me wiersze ostatnio często mam doła narzędzia do zakopania wokoło siebie nie widzę jak tu przegonić mam drania tu się troszkę zgubiłam.Autorka oczywiście wie co chciała przekazać ![]() wlazł mi też cichcem na plecy i siedzi garb uśmiechnięty jestem nim dziś wykończona choć by prawił komplementy=== nie jestem pewna czy cząsteczkę " by" w tym przypadku nie pisze sie razem ![]() nie chcę psuć innym nastroju uścisną dłoń klepną w plecy a jeśli najdzie zły nastrój samotny kołek niestety a tak w ogóle mi sie podoba ![]() Re: Pogodowa chandra? - anja - 2008-10-16 23:20:47 Ninoczka napisał(a):a kiedy najdzie zły nastrój szczególnie jak mamy zły dzień czujemy się bardzo samotne i kółko się zamyka bo jak samotne to łapie chandra |