Kapitał minut - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Kapitał minut (/thread-1732.html) |
Kapitał minut - LCzerwosz - 2008-10-20 19:22:35 opadają z drzew emocje lata ich złoty kolor na pocieszenie a ja zbieram kasztany na kapitał minut na rozmowy z tobą z naliczaniem sekundowym. Starsza wersja opadają liście z drzew jak emocje lata tylko złoty kolor pocieszeniem jest dla smutnych a ja zbieram kasztany na kapitał minut na rozmowy z tobą z naliczaniem sekundowym. - Ginsana - 2008-10-20 20:02:03 "a ja zbieram kasztany na kapitał minut na rozmowy z tobą z naliczaniem sekundowym." brawo - LCzerwosz - 2008-10-22 00:45:45 Zmieniłem Dzięki za uwagi, pochwały i nagany. - norbertus - 2008-10-30 21:49:06 Super aż przyklasę sekundy tak bardzo się w zyciu liczą. Życie w sekundzie jest w sekundzie i już go nie ma. Ważne przesłanie. teraz patrzę na taka koszulkę z napisem Los Angles Fire Departament, to wszystko chyba tłumaczy dlaczego taki komentarz. Bardzo mi sie podobuje. Pozdrawiam |