Poker - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Poker (/thread-1693.html) |
Poker - Kamil Rousseau - 2008-10-29 14:43:59 fastrygą zszywam swoje życie ścieg czasu robię na okrętkę trefnisiem jestem- zwykłym błaznem czy to pomyłką jest, czy błędem nożyce czasu odcinają moje marzenia, pragnień kłamstwa trefnisiem jestem-zwykłym błaznem traktuje życie jak dynasta Re: Poker - meg04 - 2008-10-29 23:24:09 Kamil Rousseau napisał(a):fastrygą zszywam swoje życiejesli fastrygą to nie na okrętkę, hi hi hi , widać, że nic z krawiectwem do czynienia, ale wiersz skonsumowany bez reszty. - Kamil Rousseau - 2008-10-30 09:47:31 Dziekuję wszystkim za komentarze Ewetka rozwiazała problem ściegu prawidłowo oraz dynasty który pojawił się w wierszu . Dzięki dodatkowe. Dynasta? Podobno jestem herbowy - tak wynika z rodzinnych papierów...jestem zodiakalnym lwem - to tez król (zwierząt)...a wogóle to jestem tak popieprzony że chwytam życie jakbym był jaśnie panem, księciem, królem , cesarzem, generalisimusem...a co mi tam - zycie jest piekne ale krótkie , wiec trzeba spijać kazda jego dostępna kroplę pzdr kamil - czardasz - 2008-10-30 11:06:39 bardzo dobry wiersz Kamilu :-) -syn jest lwem i naprawde czuje sie to.... |