polska służba zdrowia - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Humor (/forum-42.html) +--- Wątek: polska służba zdrowia (/thread-1610.html) |
polska służba zdrowia - misery - 2008-11-15 00:34:28 Przychodzi facet do apteki i wręcza receptę. Zakłopotana aptekarka długo ogląda ja i wytęża wzrok, ponieważ na recepcie napisane jest cos takiego: "CCNWCMKJ DMJSINS". W końcu rezygnuje i prosi o pomoc kolegę, Pana Czesia. Ten bez zastanowienia bierze lekarstwo z szafki i podaje facetowi, na co ze zdziwieniem patrzy aptekarka. Po załatwieniu wszystkich formalności i wyjściu faceta, pyta: - Panie Czesiu, skąd Pan wiedział, co tu jest napisane? Na to Pan Czesiu: - A, to mój znajomy lekarz napisał: "Cześć Czesiu, nie wiem, co mu k***a jest, daj mu jakiś syrop i niech sp****la". - anja - 2008-11-15 10:18:38 bo się posikam :rotfl: :rotfl: - Grześ - 2008-11-16 18:11:45 oj świntuszki swintuszki, kołnierzyka sie zachciewa |