***(zamknięty w klatce sumienia) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: ***(zamknięty w klatce sumienia) (/thread-1599.html) |
***(zamknięty w klatce sumienia) - Arti - 2008-11-18 16:51:27 ***(zamknięty w klatce sumienia) zamknięty w klatce sumienia modle się tylko o śmierć moje oczy świecą daremnie - nie wierzę w słowa! skończyły się papierowe które karmiłem łzami rynek zamknięty w tyglach przeklętej obawy wydeptane pejzaże zmian zachlapane krwią skrzydła najgorzej zapomnieć a najtrudniej zabić gdybym tylko potrafił dodaj mi odwagi ...anioł odszedł przerażony ku***mi jakie mu posłałem... 2008 - misery - 2008-11-21 14:46:58 pasuje mi tutaj określenie - eklektyczny. a tak poza tym - mocne. sama nie wiem...lepiej jest tkwić w tej klatce sumienia, czy całkiem być wolnym (czytaj: nie mieć sumienia, przynajmniej nie w konwencjonalnym tego słowa znaczeniu). Arti napisał(a):najgorzej zapomnieć(oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego: potem wcale nie jest jakoś specjalnie łatwiej, prawda?) |