inne pomysły - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: inne pomysły (/thread-1562.html) |
inne pomysły - misery - 2008-11-29 19:18:01 INNE POMYSŁY inne dawno zaliczyły wszystkich psychiatrów w mieście wcisnęły się w nowe choć już przecenione trendy i teraz pachną sobie farbą drukarską a moje wsiadają w autobus marzeń i szlag je tam trafia w zderzeniu czołowym z rzeczywistością albo krzyżują się z iście toruńskim zacięciem albo po prostu się krzyżują dając początek kolejnym epilogom - misery - 2008-12-01 20:19:05 Ninoczka napisał(a):Spokojnie i z Twoich kiedyś będą czytać (o ile wydasz tomik) dzieciaki w szkole jako lekturę obowiązkową!hahaha - czardasz - 2008-12-04 16:15:12 ja tez tak mysle masz talent potrafisz sie nim w wierszu podzielić i przekazac innym - misery - 2008-12-04 23:19:26 czardasz napisał(a):ja tez tak mysle masz talent potrafisz sie nim w wierszu podzielić i przekazac innymwow feeeenkju <cmok> |