Kołysanka na wesoło - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Kołysanka na wesoło (/thread-1556.html) |
Kołysanka na wesoło - Grześ - 2008-11-30 11:42:16 Cichutko przychodzi miłosne spojrzenie gdy wieczór zakwita na dworze I smaki rozkoszy biegają wokoło gdy chłopczyk i dziewczę jest hoże Tulący, spokojni, oddają podusi powoli to co się należy pst! wolno na palcach skradamy się wtedy I i tata i mama niech bieży oli ola i tata i mama niech bieży oli ola niech przykład dziś biorą z młodziezy Te małe pędraki to pewnie finał tych wszystkich i wielkich zwyczajów bo przecież me oczy jak żyję na świecie nie zoczą i tego ni w raju więc o co tu chodzi powiedzcie mi zara bo nigdy nie usnę na wiosnę hm przecie i wiecie na pewno to para bo one sie parzą radosne oli ola i tata i mama niech bieży oli ola niech przykład dziś biorą z młodziezy jak widok okrutny dziś dla nas przyczyną jest sporów i kłótni na świecie tak to co widzimy - te czasy wnet zginą tak właśnie zaczyna się dziecie czy tupnąć tu nóżką czy krzyknąć zza ściany To żadna jest teraz różnica bo on już dawno jest w licach różany a ona już nie jest dziewica oli ola i tata i mama niech bieży oli ola niech przykład dziś biorą z młodziezy więc sen niechaj zamknie zasłony wspomnienia i spuści kotary na oczy bo mama i tata ni chwila nic zmienia bo życie się nowe już toczy więc spijmy cichutko radością znużeni niech świat pięknym jest dookoła cudowne te chwile na całej tej ziemi a z taty i mamy - pierdoła oli ola i tata i mama niech bieży oli ola a z taty i mamy - pierdoła - anja - 2008-11-30 17:42:28 :rotfl: poprawiłeś mi humor - Guest - 2008-12-03 16:15:49 oli ola lallala la ....no to sobie spiewajaco przez wiersz przelecialam :lol: - czardasz - 2008-12-05 10:08:47 i ja moze mi on był potrze3bny dzisiaj własnie dzisiaj... - Grześ - 2008-12-06 18:12:35 melodię juz skomponowałem ale jak ją podesłać? - Grześ - 2008-12-07 00:52:52 niestety to jest plik midi bo taki mi sie udaje stworzyc na organach |