***(smutno mi Panie) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: ***(smutno mi Panie) (/thread-1543.html) |
***(smutno mi Panie) - Arti - 2008-12-05 02:36:32 ***(smutno mi Panie) smutno mi Panie rozmawiać z przeszłością znów wszystkie światy stanęły odłogiem gdy widzę więcej niż pragnę zobaczyć a potem płaczę że już nic nie mogę i znów za burtą by piekło kolejne nakarmić krzykiem gdy statki mijają próbując walczyć oddając namiętnie i cichnąc wreszcie z lodowatą falą tak bardzo chciałbym odwrócić tę drogę czy mogłem wypić kielich jeszcze większy z pijanych tęsknot w nieśmiertelną orkę pozabijanych smutnych najsmutniejszych grudzień 08 - czardasz - 2008-12-05 10:06:54 Smutno mi Panie ,,,rozliczenie z przeszłością....dzisiaj dla mnie na czasie wiersz ...sama od lat próbuje sie z nia rozliczyć z nia,,,, Re: ***(smutno mi Panie) - anja - 2008-12-05 12:39:02 Arti napisał(a):gdy widzę więcej niż pragnę zobaczyćci którzy więcej pragną niż mają możliwości nie są szczęśliwi, są za bardzo wrażliwi - jest nas więcej - Guest - 2008-12-05 13:38:10 Arti napisał(a):tak bardzo chciałbym odwrócić tę drogę OJ...aby to sie tak dalo.Kolejny smutny lecz PIEKNY wiersz ktory dzisiaj czytam-no coz ZYCIE.... - Grześ - 2008-12-06 18:09:31 smutek? och porzućcie go czyz nie lepiej się radować? - Arti - 2008-12-06 20:56:22 Cytat:Wiem, wiem, że nie utożsamiamy autora z peelem, ale skoro piszesz w pierwszej osobie... uwierz mi ze za młodu też można sporo nagrzeszyć Cytat:smutek? a Tz zawsze swoje...spox jasne że lepiej ale trzeba mieć jakieś powody, udane życie... czy to tak trudno zrozumieć? dzięki za komentarze pozdr. |