toast - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: toast (/thread-1441.html) |
toast - nangalia - 2009-01-03 00:01:36 za zdrowie łotrów kłamców hultajów by nigdy łez już nie było by serce głupie milczeć umiało bez zbędnych wzruszeń za zdrowie panów mężczyzn i chłopców wypijmy bo co nam zostało puste spojrzenia nagie marzenia tęsknota za ból w rozkoszy wbijane pazury za pustkę w miłości wypijmy Panie za naszych ślepców kulawych mędrców za pustosłowie aby im wyszło na zdrowie - nangalia - 2009-01-03 00:58:03 Drogi Panie Zdzisławie mój toast jest bardzo przemyślany, a Pana niestety nie... Pana riposta brzmi bardzo poważnie, za mocno Pan przyjął do siebie, ale za to pióro ma Pan lekkie⦠pozdrawiam⦠:kwiatek: - nangalia - 2009-01-03 01:49:37 A kwiatek to z czystej sympatii dałam, bo proszę mi uwierzyć uśmiałam się czytając Pana toast...skierowany do mnie :lol: Serdeczności życzę i miło, że Pan "mnie czyta" :kwiatek: - anja - 2009-01-03 11:38:21 Ale se wymieniliście komentarze nocną porą. I Toast i Rewanż bardzo się podobają. - Grześ - 2009-01-03 15:32:41 Oba toasty majstersztykiem sa zatem spełnić je trzeba - minawia - 2009-01-04 12:48:31 tez się do tych toastów dołączam, które są życzeniem spełniania się uczuć, tych ukrytych i przemyślanych Cytat:Drogi Panie Zdzisławie mój toast jest bardzo przemyślany, a Pana niestety nie... jeszcze nie mam polskich znaków...przepraszam za utrudnienia ;-) za zdrowie Pan i Panów za zdrowie poetów by nie było zdrad, fałszu a jeżeli, to żeby stały się godną podnietą żeby cieszyły grzechem nie były niechaj flirt daje zadowolenie a miłość prawdziwa niech wyjdzie z cienia żeby tyle sprzeczności się poukładało żeby za rozumem poszło serce, ciało, ale wbrew logice w uczuciu szalało nie dbać o powroty tamtego czy tamtej wykreślić wyraz czekanie, za to wznieśmy toast Panowie i Panie - Guest - 2009-01-09 19:04:33 Każdy toast wypić trzeba każdy chce uchylić nieba. Jest tradycja na toasty pierwszy siódmy jedenasty. - Grześ - 2009-01-09 19:28:21 rymami albo wręcz poetycko - Snowboarder - 2009-01-10 23:22:07 Te końcówki masz dobre... naprawdę dobre. |