Kobiecy słownik dla panów: - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Czas wolny (/forum-8.html) +--- Dział: Humor (/forum-42.html) +--- Wątek: Kobiecy słownik dla panów: (/thread-1397.html) |
Kobiecy słownik dla panów: - Nula.Mychaan - 2009-01-10 01:01:44 Tak = Nie Nie = Tak Być może = Nie Żałuję. = Pożałujesz. Potrzebujemy. = Chcę mieć. Rób, jak chcesz. = Kiedyś mi za to zapłacisz. Musimy porozmawiać. = Mam kilka uwag co do twojego zachowania. Wszystko mi jedno. = Oczywiście, że mi to przeszkadza, idioto. Jaki ty jesteś męski. = Lepiej, żebyś się ogolił, umył i popsikał dezodorantem. Chcę mieć nowe zasłony = .....i dywany, i meble, i tapety. Ach, jakie piękne kwiaty. = Czy ty myślisz wyłącznie o seksie? Bądź romantyczny i wyłącz światło. = Oczko mi poszło w pończosze. Kochasz mnie? = Zaraz cię poproszę o coś drogiego. Naprawdę mnie kochasz? = To, co dziś zrobiłam, na pewno ci się nie spodoba. Za minutkę będę gotowa. = Możesz założyć kapcie, napić się piwa i obejrzeć film w TV. Naucz się w końcu rozmawiać = Po prostu zgadzaj się ze mną! - Snowboarder - 2009-01-10 23:32:10 coś mnie zabolało ;p - Snowboarder - 2009-01-12 02:22:27 Zabolała mnie ta perfidia hahaha Trafiłaś Ninoczka ;p Ewetka, chocbym nie wiem ile się uczył, to i tak kobiet nie zrozumiem - Snowboarder - 2009-01-12 12:49:50 Wiem. Ja tak z przymrużeniem oka Kocha się za samo JEST - Interpelacja - 2009-01-12 16:51:29 Ninoczka napisał(a):Rozsądne i kochające za nic też bywająwszystkie o sobie tak mówią ;-) - Guest - 2009-01-22 18:23:31 Po takiej prowokacyjnej gadce przydał by się mały "Five" A i pora odpowiednia. |