styczeń - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: styczeń (/thread-1383.html) |
styczeń - Arti - 2009-01-11 03:41:01 styczeń "Czy widzę w Twoim ręku broń, czy tak się cieszysz na mój widok?" Harlan Coben powiniennem być teraz gdzie indziej w kilku miejscach naraz najważniejsze że zrozumiałem - nie zbawię świata tylko kto mnie rozwiąże z tych ślepych torów uratuj kotku w porę czy możesz szarpnąć za ten głupi hamulec (?) pomalowałaś paznokcie rozumiem styczeń 09 Re: styczeń - anja - 2009-01-11 17:09:48 Arti napisał(a):najważniejsze że zrozumiałemdobrze że peel zrozumiał - każdy ma tylko pewien kawałek do zrobienia w życiu, resztę zostawić innym Arti napisał(a):tylko kto mnie rozwiążejest taki trzeba tylko wyciągnąć rękę, otworzyć serce Arti napisał(a):czy możesz szarpnąćtego nikt za peela nie zrobi - Arti - 2009-01-11 22:02:44 peel jest zdany na innych, chciałem pokazać że czasem gdy kogoś potrzebujemy ludzie zachowują się przedziwnie pozdr. - misery - 2009-01-13 22:29:17 Arti napisał(a):najważniejsze że zrozumiałem...nie wiem dlaczego, ale to wydaje mi się takie trochę zbyt napuszone w porównaniu do wszystkich pozostałych wersów (które są, by the way, świetne, zwłaszcza to o ślepych torach.) ostatnia strofa - świetna. ech, sam wiesz przecież. |