ślady na policzkach - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: ślady na policzkach (/thread-1351.html) |
ślady na policzkach - wanda - 2009-01-15 15:28:24 policzkami przebiegł dreszcz ramiona opadły zrezygnowane szalała burza i ulewny deszcz wargi zadrżały ciało pokonane zaciśnięte zęby załzawione oczy strach chcę się schronić w twej dłoni zgasła świeca mrok ciemność toczy unosząc spalony proch ozonowej woni rozszalało się w klatce uwięzione przesuwając napięcie na talię nogi zroszone czoło a ono bije szalone wstaję gwałtownie odchodzi trwoga z upiornego snu obudzone zmysły zderzyły się z kryształkami promieni zostały ślady koszmary prysły a ja pytam wciąż czy coś się zmieni - Guest - 2009-01-15 22:10:43 Cierpiałem kiedyś na nerwicę lękową.Niepokój kilka lat trzymał mnie na widelcu strachu,aż pewnego razu przypadkowo{trwało to 3 miesiące} wyleczył mnie laryngolog.Koszmary to tragedia. Pozdrawiam serdecznie. - wanda - 2009-01-17 00:39:30 Dziękuję za komentarze, na nerwicę lękową nie cierpię...wiersz emocjonalny nie koniecznie o mnie... :-) |