burza - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: burza (/thread-1350.html) |
burza - wanda - 2009-01-15 15:32:43 burza rozkołysana wiatrem rozświetlona błyskawicą kroplami szczęścia zroszone ciało włosy w nieładzie drążące ręce głaszczą delikatnie płatki kwiatów z nich wydobywa się zapach magnetycznych wyładowań słońce i deszcz malowane tęczą niebo - minawia - 2009-01-16 12:16:48 Wiersz bardzo sugestywnie działa na zmysł węchu, po burzy..... Cytat:głaszczą delikatnie Wandziu i namalowana przez Ciebie tęcza jawi się nadzieją - Guest - 2009-01-22 18:59:49 Nie lubię burzy,za dużo roboty. Lustra zasłaniać,z gromnicą dookoła domu i takie tam... - Guest - 2009-01-22 23:11:57 wanda napisał(a):rozkołysana wiatrem Takie gryzące się powtórzenie przymiotnika... wanda napisał(a):słońce i deszcz Zużyte to trochę wanda napisał(a):włosy w nieładzie Mało burzowy klimat... A tytuł tak zachęcał ;-) stanel napisał(a):Lustra zasłaniać,z gromnicą dookoła domu ?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: - Arti - 2009-01-23 02:19:34 czy ja wiem czy taki mało burzowy klimat? kwiaty na oknie, drzące dla mnie to najlepszy fragment wiersza ogólnie podobuje się pozdr. |