Tam gdzie Kraina Malwy - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: Tam gdzie Kraina Malwy (/thread-1346.html) |
Tam gdzie Kraina Malwy - minawia - 2009-01-16 05:26:01 dotykaj mnie wietrze, muskaj pieszczotą utul do snu och jak cieplutko tu zmysłami ją pieści, wiem to całuje marzeniami nie chcę zawadzać mu z dotykiem twoim wietrze, dzisiaj odwozi mnie Wielki Wóz w malwy krainę, gdzieś... - minawia - 2009-01-16 11:55:09 ...i tym Wielkim Wozem pojadę gdzie mnie oczy poniosą... na jakiś czas biorę przerwę do kiedy ? później doniosę. :lol: - minawia - 2009-01-16 12:11:07 na razie , idę teraz spać , tak mnie ten dotyk tuli - minawia - 2009-01-16 15:43:16 zdzisław: Cytat:niekoniecznie ulegając jego urokowi należy opuszczać Krainę Malw. wręcz przeciwnie, peelka nie opuszcza Krainy Malw, ona chce ją odnaleźć Cytat:w malwy krainę, gdzieś... i oczywistym jest fakt, że te dwa rożne zenity inne posiadają bogactwa a podniebne zachwyty wywołane są horyzontalnym spojrzeniem z góry... i odwrotnie. :lol: niebo i ziemia różne nazwy mają i różne skarby w sobie skrywają |