To my - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: To my (/thread-1338.html) |
To my - Guest - 2009-01-17 00:26:07 To my będziemy się kochali to nas przygarnie Afrodyta nam aniołowie będą grali i nami Venus będzie syta. Jesteśmy czasem z jednej chwili z nas rozkosz warkocz będzie plotła nami spełnienie się przesili bo my jesteśmy treścią kotła. Nami zakwitnie łąka wiosną nami zapali słońce ranek do mnie należeć będzie wiosło ty w swoich oczach masz kaganek. W nas jeden płomień złączy dusze nami zbrojona jest opoka ja twą wątpliwość czynem skruszę ty mi zaszczepisz siłę smoka. To nam zaśpiewa ptak piosenkę przed nami strumyk się wyżali ty dasz mi ślubem swoja rękę będziemy zawsze się kochali. - minawia - 2009-01-18 14:56:17 Cytat:To nam zaśpiewa ptak piosenkę dobrze, ze doczytałam do końca, bo już tej parze wróżyłam nieszczęśliwe losy wyczytawszy po drodze o naczyniu warzącym strawę dla piekieł smakoszy Cytat:nami spełnienie się przesili pozdrawiam i życzę smacznego - Guest - 2009-01-18 18:05:42 Dziękuję minawio,cieszę się że ci się podobał. Ja ten wiersz napisałem jako odpowiedź do jednego z wierszy Ninoczki tak jak obiecałem,teraz siedzę skulony i czekam na razy. - meg04 - 2009-01-18 18:10:03 Przyjemna treść to i czyta się doskonale. Ładnie. - Snowboarder - 2009-01-19 10:49:43 Romantyk z Ciebie Stanelu Re: To my - Guest - 2009-05-07 19:13:52 Tak ładnie Stanel czarował ...słowem rymowanym . Ech- i poszedł sobie |