Plaga - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Satyra (/forum-19.html) +--- Wątek: Plaga (/thread-1334.html) |
Plaga - Snowboarder - 2009-01-17 13:57:30 w szklanym odbiciu zielonej żabki świeci za plecami glacą łysy pod nosem sepleni coś do babki - som tu może papierosy? - dyszy nie rozumiem co pan do mnie mówi po francusku czy w innym języku? nie znam słowa som pan książki lubi? - czepiasz się jędzo tego nawyku?! czytam czasami męskie pisemka a edukację trzymam w pilocie podeszła śliczna zgrabna panienka jej utrzymanie czeka w gablocie we włosach dwie spinki trzymają kok na ustach błyszczyk świeci różowy a mocny makijaż podkreśla wzrok (tuszuje po nocy głodne podkowy) - idom cudowne czasy dla Polski! pieniądze idom i rozwój bogaty poproszę wino - poprawia włoski - a niech wystrzelą panią z armaty! - ja tego słuchać dłużej nie mogę! może i rozwój szybko nadchodzi lecz język młodych już jest ubogi a siła mediów kalectwo urodzi - Snowboarder - 2009-01-17 16:15:00 hmmm....rzeczywiście coś jest nie tak... nie zauważyłem..musiałem pominąc. a nie lepiej by było bez tego "a" ?? - Snowboarder - 2009-01-17 21:15:13 Ewetko, chyba masz rację, ale jeszcze pokombinuję z tym wersem, by wszystko mi grało Ninoczka w sumie masz rację przenosimy?? |