Kiedy za duży płomień - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Kiedy za duży płomień (/thread-1327.html) |
Kiedy za duży płomień - minawia - 2009-01-18 07:15:19 kiedy za duży płomień kipi od miłości wciąż jej szukasz kipi od zazdrości wciąż w niej tkwisz niepewności gorycz w samotność ucieka przygaś serca ogień niech ciepło pokoju otuli go znów - Guest - 2009-01-18 15:38:59 Z takim sercem nie można siedzieć samotnie w pokoju. Utkaj w myślach spacer,weź serca pochodnie spójrz-patrzą na ciebie wygłogniałe spodnie. - minawia - 2009-01-18 16:15:09 Cytat:Z takim sercem nie można siedzieć samotnie w pokoju.różnią się od siebie te nasze pokoje mój pokojem duszy a w Twoim otwarte podwoje w świat zewnętrzny zapraszają. Wygłodniałe spodnie mnie nie pociągają te, które wybrałam wciąż nienasycone chociaż przepierane czasami przez żonę jeszcze przewietrzenia u innej szukają :oops: - Guest - 2009-01-18 21:46:53 Too bad. |