Prawo - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze białe (/forum-15.html) +--- Wątek: Prawo (/thread-1240.html) |
Prawo - Snowboarder - 2009-01-25 11:40:01 poskładam nasionka w jedno i pochylę się nad nimi. przykryję szklaną kopułą, wzmacniając ciepło dnia. uskrzydlę zielony świat, nakarmię manną z nieba i zacznę do Ciebie mówić - rośnij w harmonii z prawem. to nie jest wysiłek wielki. pierwsze wykiełkowanie pamięta o prawie - C`est tout, wystarczy poczekać na metę. i Ty mój bliźni pamiętaj - marzenia się spełniają. nie myśl, a działaj. kwiat nie myśli by dorosnąć i zakwita. C`est tout - to wszystko - Snowboarder - 2009-01-27 12:57:38 Bardzo mi się podoba :lol: Potrafiłaś z tego tekstu wycisnąc co lepsze Dziękuję. a podoba Ci się tekst w ogóle?? Czy do kitu? - Snowboarder - 2009-01-27 20:42:09 W poezji jest tak, że bardzo rzadko odgadujemy dokładnie myśli autora. To jest nieuniknione. Gdyby to było możliwe, to byłby to przejaw jasnowidzenia Jesteśmy tylko ludźmi i każdy z nas inaczej widzi to i owo Dziękuję. - Guest - 2009-01-29 21:54:55 Snowboarder napisał(a):W poezji jest tak, że bardzo rzadko odgadujemy dokładnie myśli autora. Odkrycie na miarę kolumba! ;-) - Snowboarder - 2009-01-29 22:53:16 I znów mi przygadałeś |