Notka administratorska - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Ogłoszenia i komunikaty (/forum-10.html) +--- Wątek: Notka administratorska (/thread-288.html) |
RE: Notka administratorska - Piotr GRD - 2014-04-25 20:10:49 Na powitanie cała serwerownia była niedostępna dziś pomiędzy godz. 00:18 a 09:16. Później jeszcze przez czas jakiś występował problem z bazą danych. Nie miałem na to wpływu, ale przepraszam za problemy. RE: Notka administratorska - krzys123456 - 2014-05-04 11:47:07 Uważam, że szata graficzna jest super, tak na marginesie, to ona mnie do Was przyciągnęła, bo przeglądałem i inne fora. RE: Notka administratorska - anja - 2014-05-08 21:32:15 (2014-05-04 11:47:07)krzys123456 napisał(a): Uważam, że szata graficzna jest super, tak na marginesie, to ona mnie do Was przyciągnęła, bo przeglądałem i inne fora. "Lubię to" RE: Notka administratorska - Piotr GRD - 2015-01-30 21:15:51 Wygląda na to, że już od 13-ego stycznia - czyli od siedemnastu dni - nie są wysyłane wiadomości email z forum. Co za tym idzie niemożliwa była rejestracja nowych użytkowników, zmiany w profilu wymagające potwierdzenia przez email, nie docierały też powiadomienia o nowych tematach i odpowiedziach. Wydaje mi się, że na chwilę obecną problem naprawiłem. Przepraszam jednocześnie za tak późną reakcję. Jeśli w przyszłości ktoś prędzej zauważy taki problem - proszę o kontakt, dwa adresy email podane są w stopce forum. Szczególnie przepraszam wszystkie osoby, które nie mogły się w tym czasie na forum zarejestrować. Spróbuję dokonać resetu hasła na wszystkich tych nowych kontach utworzonych po 13 stycznia, co powinno umożliwić Wam logowanie i uczestniczenie w życiu forum. RE: Notka administratorska - Piotr GRD - 2015-04-27 18:09:44 Ehhh... Niby wtedy w styczniu naprawiłem, ale nie do końca. Wiadomości z forum nie dochodziły na pocztę @wp.pl. WP jest znane z niezwykle surowego podejścia do poczty przychodzącej, wystarczy drobiazg, mała niezgodność, niuans nie przeszkadzający żadnemu innemu usługodawcy, a WP email odrzuci. Na chwilę obecną (zdaje się, że) poprawiłem. Przepraszam wszystkich. RE: Notka administratorska - izabela130390 - 2015-07-15 01:34:30 BŁAGAM O POMOC !!!!! Witam Was, czuje sie uporzona piszac to, ale mam nóż na gardle Odziedziczyłam domek co prawda drewniany i nie ma w nim cenralnego ogrzewania i innych mediow , ale ważne , ze dach nad głową. Okazałoo się, że wraz z nim odzidziczylam tez 11 000 tysiecy długu. Jestem samotnie wychowujacą 25 letnia matka , pracuje tylko dorywczo, poniewaz w mojej miecowosci jest kolosalne bezrobocie. Zajmuje sie chora mama. Ledwo starcza na oplaty, jesli nie oplace w ciagu miesiaca calej sumy zlicyduja nam jedyny dach nad głowa. Blagam Was o wsparcie jakiegolwiek czy to bedzie 10 gr czy 1 zlotowka , dla mnie, mojej mamy i syna to bedzie ogromna pomoc . Pisze to bo tylko żebranie jest jakas dla nas deska ratunku. Wiekszosc pomysli, ze to wyludzenie , dlatego moge na maila wyslac cala dokumentacje ktora potwierdzi nasza sytuacje. Internet ma wielka siłe , nie moge isć pod kosciól , poniewaz zajmuje sie matka i dzieckiem, dlatego pisze to tu. Kazda zlotowka to szansa, ze dam rade zatrzymac dom. Dla jednych to mało , kupiony w sklepie batonik dla mnie jest to nadzieja , ze dam rade zapewnic sobie dziecku i mamie dach nad glowa. Jedyne w co wierze to w ludzi, dobro zawsze wraca.. Dlatego BLAGAM pomozcie mi (((( moj nr konta 12 2490 0005 0000 4000 1767 8560 Izabela Ksepka . Proszę o jakakolwiek pomoc Czytelniku, zanim zareagujesz, przeczytaj post poniżej. // ~admin RE: Notka administratorska - Piotr GRD - 2015-07-15 07:56:38 @izabela130390 Szkoda tylko, że napisano to trzykrotnie w wątkach nie na temat. Z holenderskiego adresu IP. Oraz wielokrotnie na różnych innych stronach (gry-online.pl, wp.tv, f.kafeteria.pl, prawo.money.pl itd.) również w wątkach lub pod artykułami zupełnie nie związanymi tematycznie. Nie przesądzam, ale wygląda to na zwykły spam. RE: Notka administratorska - Piotr GRD - 2016-01-15 20:08:35 Rzadko wchodzę. Mając nadzieję, że poezją - profesjonalną lub amatorską, nieważne - zajmują się ludzie na przynajmniej podstawowym poziomie jeśli chodzi o używane słownictwo. Mając nadzieję, że poezja to nie polityka czy religia, i że nie pojawią się tu wojny, a co najwyżej drobne bójki, które potrafią zakończyć uczestnicy sami pomiędzy sobą w ramach swojej własnej wewnętrznej przyzwoitości, gdy tylko wezmą głębszy oddech i opuszczą ich negatywne emocje po dobrze przespanej nocy. Okazuje się, że nie. Dziś wystarczył mi shoutbox, nic poza tym nie czytałem. Dwaj autorzy tamtejszej "poezji krzyczanej" przez czas pewien - proporcjonalnie według mojej subiektywnej oceny "twardości" użytych słów przez każdego - nie mają prawa tu się udzielać w żaden sposób. Po - zdawałoby się - dość dorosłych osobach chciałoby się oczekiwać więcej opanowania. Rozumiałbym jednodniową "bójkę", załagodzoną dnia następnego - jak to napisałem powyżej - po opadnięciu emocji, ale nie coś, co trwa tak długo. ----------------------------------------------- Dla ścisłości: * To forum dyskusyjne, nie blog. * Komentujemy mniej lub bardziej subiektywnie wzajemnie swoją twórczość lub wypociny (cokolwiek komu uda się z siebie wykrzesać, i jedno i drugie jest tu dopuszczalne), ale nie siebie personalnie nawzajem. ----------------------------------------------- * Kopia mojego wpisu z shoutboxa, jako że nie jest on uznawany za zbyt trwałe miejsce publikacji. RE: Notka administratorska - Piotr GRD - 2017-02-26 20:56:59 Właśnie - z opóźnieniem - odkryłem, że od dnia 15 lutego nie dochodzą żadne emaile wysyłane przez forum. Ani te wysyłane przez użytkowników, ani powiadomienia o nowych wpisach, ani - co najgorsze - potwierdzenia rejestracji czy resety hasła. Moja próba naprawienia sytuacji na chwilę obecną nie powiodła się, proszę zatem o cierpliwość przez następne 2-3 dni, kiedy to postaram się problem rozwiązać. Najmocniej wszystkich przepraszam za zaistniałą sytuację. RE: Notka administratorska - Piotr GRD - 2017-02-26 23:13:37 Zdaje się, że częściowo naprawiłem wysyłanie emaili. Powinny teraz dochodzić automatyczne wiadomości z forum (rejestracja, reset hasła, powiadomienia o postach), choć problem może występować przy wysyłce wiadomości od użytkownika do użytkownika. Do tematu jeszcze powrócę, by wszelkie problemy wyeliminować. Jeszcze raz przepraszam za wszelkie niedogodności. |