Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Erotikon (/forum-18.html) +--- Wątek: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) (/thread-1436.html) |
RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - Grześ - 2012-05-20 21:57:04 ot nabrali i ochoty RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - babajaga - 2012-05-21 23:08:24 RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - anja - 2012-05-22 00:42:02 (2012-05-20 21:57:04)Grześ napisał(a): ot nabrali i ochoty i na ochocie się skończyło? RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - babajaga - 2012-05-22 16:24:23 właśnie tak - i na ochocie się skończyło? RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - Grześ - 2012-05-22 17:24:21 a gdzież tam powstaje ciąg dalszy. To co napisałem - nie oceniłem dobrze, i tworzę nowa wersje . Niebawem będzie podrawiam RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - polotka - 2012-05-23 17:03:07 Rozumiem ,że narazie muszę dać na wstrzymanie Trudno... cierpliwie poczekam RE: Bajeczka o królewnie (wersja dla dorosłych) - Grześ - 2014-06-14 19:20:20 Czas by wrócić do bajania. Bo Polotka, albo Ania, tako Baba jagą zwana czeka, czeka już od rana.... a tu wieczór, drugi , trzeci... miesiąc, rok też po nim leci, no a bajka cicha przecie........ Grzechu wstrętny pisz kobiecie, ukaż losy tej Królewny, co pisałeś w sposób śpiewny ... jestem zatem do roboty siadam, pisząc o tym co nowego. Piszę zwiewnie tu ciąg dalszy "o Królewnie ....... zatem składnie zoczyliśmy już bawialnie tako piwnic i czeluści, tako kuchnie, co a juści pełna ruchu i kotletów... tako składy (drogie Panie) i żakietów, kiecek, pludrów przymierzanie..... czas by też zobaczyć Panie oraz Panny dworu, jak przydają im splendoru, potem oka rzut w kapelę, co to przyjemności wiele tańca daje na tym pięknym balu.... zerknąć można i "Góralu czy ci nie żaaaaaal .." jak śpiewają cni Panowie, co im chodzi już po głowie, jakie skutki będą potem.... pisać zacznę w tą sobotę. ... |