GŁUPIE WIERSZE - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Poetica (/forum-5.html) +--- Dział: Wiersze rymowane (/forum-14.html) +--- Wątek: GŁUPIE WIERSZE (/thread-5470.html) Strony: 1 2 |
RE: GŁUPIE WIERSZE - ElaM - 2015-06-30 07:05:20 Przepraszam za moje zachowanie na forum. Podobna sytuacja nie będzie miała miejsca,bo obiecałam sobie nie reagować na to,co pisze Fred.Pozdrawiam. RE: GŁUPIE WIERSZE - Fred - 2015-07-03 18:39:58 (2015-06-29 23:56:15)Piotr GRD napisał(a): [offtopic]To jest właśnie najgorsze. Wielokrotnie zgłaszałem wypowiedzi ElaM jako agresywne, napastliwe i niezgodne z regulaminem, ale nikt nie reagował. No i hulaj dusza bez kontusza. Teraz nie wiadomo co, nie wiadomo kto, pogódźcie się jakoś. Ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Raczej prędzej wyfrunę z tego forum niż się będę kajać. ElaM pozwalała sobie stanowczo za dużo. RE: GŁUPIE WIERSZE - Piotr GRD - 2015-07-06 10:01:06 Jak napisałem: zająłem się forum od strony technicznej po tym, jak na przełomie 2012/2013 zniknęło zupełnie z internetu. Miałem nadzieję, że od strony treści i wzajemnych rozmów zajmować się tym będą "dawni" administratorzy i moderatorzy, ale widzę, że przestali tu bywać, a są jedynie osoby "nowe", które trafiły tu po "restarcie" w czerwcu 2013. Twoje zgłoszenia z maja, Fred, odczytałem dopiero 29-ego czerwca, wcześniej przez długi czas się nie logowałem mając nadzieję, że "starzy" moderatorzy jeszcze tu zaglądają (nie robią tego). RE: GŁUPIE WIERSZE - Fred - 2015-07-06 11:41:25 Dzięki za wyjaśnienie. Miejmy nadzieję, że sytuacja się uspokoi i nie będzie podobnych scysji. Pozdrawiam wakacyjnie, pokojowo |