Zapraszam do wpisu... - Wersja do druku +- Dotykiem Wiatru - forum poezji amatorskiej. (http://dotykiemwiatru.grd.pl) +-- Dział: Początek (/forum-4.html) +--- Dział: Na dzień dobry (/forum-9.html) +--- Wątek: Zapraszam do wpisu... (/thread-1491.html) Strony: 1 2 |
- Powiewna - 2009-03-09 18:40:34 Witam wszystkich serdecznie. Jestem tutaj bardziej jako czytająca niż pisząca i oceniająca 8-) . Niemniej jednak na dzień dobry : Uważaj o co proszisz. Prośba może się spełnić. Z pustego nie nalejesz, lecz puste się wypełni. I nie da ci spokoju blask czyichś oczu, nawet,gdy teraźniejszość trzeba będzie poczuć. Przeżyte godziny pozostaną w tyle - aparat zatrzymuje czas tylko na chwilę. Pozdrawiam. - Guest - 2009-03-09 21:53:58 Witam serdecznie Powiewną-powabną i tajemniczą panią. - male_p - 2009-03-11 18:16:41 Witaj w naszym gronie i czuj się jak u siebie - Guest - 2009-03-11 19:32:25 Powiewna witam Ciebie cieplutko - Powiewna - 2009-03-11 20:27:21 Witam i dziekuję za miłe słowa i ciepłą atmosferę. Przyszedł sen, choć się oko do snu nie składało, bo od ciebie i wodę i ogień dostało, objął serce i zobaczył,że jak rtęć jest serce, objął ciało, o jak pijane było ciało! Maulana DŻalaluddin Rumi - jego wiersze towarzyszą mi od lat, często do nich wracam , może oprócz mnie spodobają się jeszcze WAM. - Guest - 2009-03-15 01:28:48 Witaj powiewna dziewczyno. Jednak zapraszam do osobnego wątku w powitaniach... Tam Ci powiem jak miło Cię tu widzieć ;-) Re: Zapraszam do wpisu... - ewaklos2 - 2009-07-16 07:38:40 ° DZIEŃ °° ___ °° BOBRY °° ¸.´ .´·))¸.´ .´·))¸.´ .´·)) ((.´ .´ ((.´ .´ ((.´ .´ ¸.´ .´·)) ((.´ .´ Wybrałem Ciebie* . * . . * wśród tysiąca marzeń,* -:¦:-. * wśród słów miliona* . * . . *. * pośród pięknych zdarzeń.. *. * Lekko otulona* -:¦:-. * tajemnicą mgły. *. * muzyką i wiatrem* . * . . *. * to TY...-:¦:-*. * Więc oddałem myśli wiatrom :¦:-*. * niech zaniesie je do Ciebie:-.*-:¦:- niech Cię pozdrowi ucałuje. *. * i za PRZYJAŻŃ podziękuje *-:¦:-.*-- ,¡i|¹i¡¡i¹|i¡,. --*-:¦:-.* *-:¦:-.*-- `'¹li¡|¡|¡il¹'` --*-:¦: .MIŁEGO ..*...*PIĘKNEGO ¸.´ .´·))DNIA i BUZIACZEK NA ((.´ .´__°° ROZPOCZĘCIE DNIA °° ¸.´ .´·))¸.´ .´·))¸. |